Psy új videoklipje tovább dönti a rekordokat

Téma: 

A dél-koreai popzenész, Psy új száma, a Gentleman gyors egymásutánban állítja fel a rekordokat a YouTube videomegosztón.Egyetlen nap alatt 38 millióan nézték meg a közelmúltban a közösségi videomegosztóra felkerült zenés videót, amely jelenleg már 200 milliós nézőszám fölött jár.

Kevin Allocca, a YouTube trendmenedzsere szerint a klipre április 14-én kattintottak rá 38 millió alkalommal, messze túlszárnyalva a korábbi 30 milliós rekordot, amelyet a KONY 2012 című rövidfilm tartott. A Gentleman állította be az első napi csúcsot is, ugyanis debütálása napján 18,5 millióan látták.

A popsztár új számát négy nap alatt nézte meg százmillió érdeklődő, míg az első, Gangnam Style című klipnek több mint ötven napra volt szüksége ehhez. A Gangnam Style, amelyről Psy nevét megismerte a világ, másfél milliárdos nézőszámmal a YouTube legnépszerűbb videója.

Kapcsolódó cikkeink

EPA

Fogadási rekordokat hozott a labdarúgó világbajnokság Magyarországon, önmagában a francia-horvát döntő 1,5 milliárd forintos nyereményt hozott a játékosoknak – olvasható a Világgazdaság szerdai számában.

hirado.hu

A magyar turizmus 2010 óta folyamatosan a világátlagon felül bővül, tavaly ismét megdőlt a rekord, és idén is rekordévre lehet számítani – mondta el a Magyar Hírlapnak Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója....

Elkészült a Depresszió új videoklipje. A „Megyek előre” című dalhoz Zettisch Tamás készített felvételeket a Zenekar eddigi legsikeresebb turnéjának több állomásán.

2019. május 26., vasárnap, Fülöp,Evelin