Serena Williams a magyar árvízkárosultaknak segít

Téma: 

A Roland Garros friss tornagyőztes teniszklasszisa árverésre ajánlotta fel dedikált teniszcipőjét.A francia nyílt teniszbajnokságot Marija Sarapova ellen megnyerő amerikai Serena Williams, a világ talán legjobb női játékosa is segít a dunai árvíz károsultjain.A 16-szoros Grand Slam-győztes játékos vadonatúj cipőjére lehet majd licitálni, de még a kezdeményezés elején járunk. Siklós Erik, a Magyar Olimpiai Bizottság sajtófőnöke korábbi kapcsolatait mozgósította az ügy érdekében:

"A női döntő után kerestem meg, Nick Imisont a Nemzetközi Tenisz Szövetség főmunkatársát, hogy tudna-e segíteni, mert Magyarországon ezekben a napokban rendkívül súlyos, történelmi rekordokat döntögető árvíz van. Több tízezer ember otthona van veszélyben és az ország egyetlen WTA Grand Prix-jának a helyszíne is víz alá kerülhet a Duna partján.

Elmondtam, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság szeretne egy jótékonysági árverést szervezni és ehhez gyűjtenék ereklyéket teniszlegendáktól. Alig néhány perccel a női döntő után Nick akcióba lépett, felvette a kapcsolatot a WTA illetékeseivel és este fél kilenckor átadta a cipőt. Remélem, hogy vasárnap további értékes felajánlásokat gyűjteni a Roland Garroson" - közölte a mob-hu-n Siklós Erik.

Hogy mikor, és hogyan lehet licitálni, később dől majd el.

Kapcsolódó cikkeink

A magyar-magyar párbeszéd és a Nyugat-Balkán a kiemelt témája az idei Tusványosnak, a 24. Bálványosi Nyári Szabadegyetemnek, július 23-28. között, az erdélyi Tusnádfürdőn - jelentette ki Németh Zsolt külügyi államtitkár az esemény budapesti sajtótájékoztatóján.

A brüsszeli magyar nagykövet tudomása szerint két magyar sebesült meg a brüsszeli merényletsorozatban, mindkettőjüket kórházban ápolják. Ezt Nagy Zoltán nagykövet az M1 élő adásában közölte.

 

Az Aluinvent Zrt. (www.aluinvent.com) nagyszilárdságú és ultrakönnyű alumínium termékek, anyagtechnológiai és anyagvizsgálati berendezések fejlesztésével, gyártásával és mérnöki szolgáltatások nyújtásával foglalkozik.

Pályafutása során negyedszer nyert futamot a Hungaroringen Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája, aki a 28.

2019. május 26., vasárnap, Fülöp,Evelin