Előzetesben a miskolci szatír

A közelmúltban több miskolci nőt szeméremsértően molesztált egy férfi.
A miskolci nyomozók elfogták és bűnügyi őrizetbe vették a gyanúsítottat és kezdeményezték előzetes letartóztatásának elrendelését.

Az elmúlt időszakban több miskolci nőt is inzultált egy férfi, aki nemi vágyainak kielégítésének eszközeként tekintett áldozataira. A legutóbbi esetnél egy lakóház belső udvarában próbált önnönmagának örömet szerezni, máskor egy fodrász üzlet mögött tette ugyanezt.

A Miskolci Rendőrkapitányság három rendbeli szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az eleddig már 11 alkalommal, más bűncselekmények miatt büntetett 33 éves miskolci férfival szemben. A tettest a rendőrök elfogták és bűnügyi őrizetbe vették. A rendőrség előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra a bíróság elrendelt.

Kapcsolódó cikkeink

Barátnőjét futtatta egy  miskolci férfi

Egy miskolci férfi azért futtatta élettársát, hogy ő munka nélkül is megéljen, ezzel azonban elkövette a kitartottság bűntettét.

Kizárták Szegedi Mártont a Jobbik miskolci, önkormányzati frakciójából

Kizárták Szegedi Mártont a Jobbik miskolci, önkormányzati frakciójából – erről közleményben tájékoztatott szerdán a párt másik két helyi képviselője.

A rendőrök által elfogott miskolci erőszaktevő beismerte tettét.

Súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett egy 38 éves miskolci férfi, akit pénteken vert meg egy 27 éves sajószentpéteri lakos, a tettest elfogták - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján szombaton.

2020. szeptember 26., szombat, Jusztina