Este 9 óra után érdemes cipőt húzni...

Sportoljunk-e rekkenő hőségben? Fister József, a Miskolci Jegesmedvék hokicsapatának sportmasszőre nyilatkozta a boon.hu-nak

- Este 9 óra után érdemes cipőt húzni és elővenni a bringát, vagy úszni valamelyik tóban – fogalmazott. – Sőt! A környezetemben sokan csak este 10 után teljesítik napi futó adagjukat.
Fister József felhívta a figyelmet arra is, hogy lehetőleg sok zöldséget, gyümölcsöt fogyasszanak a hobbi sportolók, ám mint mondta ez minden korosztályra és “antisportolóra” igaz. Kerüljük a nehéz ételeket, inkább gyümölcslevest, vagy könnyű csirkét, pulykát együnk kevés körettel. Azoknak, akik tudják, hogy szív-, vagy valamilyen érrendszeri betegségben szenvednek nem árt, ha akár ebben az afrikai hőségben szüneteltetik is a sportot.
- Ha valaki még sem bír magával, és napközben is kocogni, netán bringázni indul vizet mindenképpen vigyen magával, pihenjen gyakrabban és ne feledje otthon a fejfedőt és fényvédő naptejet – zárta gondolatait a Jegesmedvék jégkorongcsapatának sportmasszőre. boon.hu

Kapcsolódó cikkeink

MTI Fotó Marjai János

Csütörtök este nyilvánosak lesznek az egyetemi ponthatárok, a felsőoktatásba felvételizők idén is a megszokott elektronikus csatornákon értesülhetnek eredményeikről, de a koronavírus-járvány miatt a Pont Ott Parti 2020-ban elmarad.

MTI Fotó Szigetváry Zsolt

Az Európai Unió előírása szerint addig nem hozhatja nyilvánosságra egyetlen tagállam sem az európai parlamenti választás hivatalos eredményét, amíg valamennyi tagállamban nem fejeződik be a szavazás.

MTI Fotó: Vajda János

A Nemzeti Választási Iroda internetes tájékoztató oldalán, a www.valasztas.hu-n vasárnap este közzéteszik a megismételt önkormányzati szavazások eredményét.

 

Fotó: ÉM-archív

A szombaton este Sályba érkező mentők egyik tagja elmondta, hogy is történtek a dolgok…

2020. október 25., vasárnap, Blanka,Bianka