Este 9 óra után érdemes cipőt húzni...

Sportoljunk-e rekkenő hőségben? Fister József, a Miskolci Jegesmedvék hokicsapatának sportmasszőre nyilatkozta a boon.hu-nak

- Este 9 óra után érdemes cipőt húzni és elővenni a bringát, vagy úszni valamelyik tóban – fogalmazott. – Sőt! A környezetemben sokan csak este 10 után teljesítik napi futó adagjukat.
Fister József felhívta a figyelmet arra is, hogy lehetőleg sok zöldséget, gyümölcsöt fogyasszanak a hobbi sportolók, ám mint mondta ez minden korosztályra és “antisportolóra” igaz. Kerüljük a nehéz ételeket, inkább gyümölcslevest, vagy könnyű csirkét, pulykát együnk kevés körettel. Azoknak, akik tudják, hogy szív-, vagy valamilyen érrendszeri betegségben szenvednek nem árt, ha akár ebben az afrikai hőségben szüneteltetik is a sportot.
- Ha valaki még sem bír magával, és napközben is kocogni, netán bringázni indul vizet mindenképpen vigyen magával, pihenjen gyakrabban és ne feledje otthon a fejfedőt és fényvédő naptejet – zárta gondolatait a Jegesmedvék jégkorongcsapatának sportmasszőre. boon.hu

Kapcsolódó cikkeink

MTI Fotó Szigetváry Zsolt

Az Európai Unió előírása szerint addig nem hozhatja nyilvánosságra egyetlen tagállam sem az európai parlamenti választás hivatalos eredményét, amíg valamennyi tagállamban nem fejeződik be a szavazás.

MTI Fotó: Vajda János

A Nemzeti Választási Iroda internetes tájékoztató oldalán, a www.valasztas.hu-n vasárnap este közzéteszik a megismételt önkormányzati szavazások eredményét.

 

Fotó: ÉM-archív

A szombaton este Sályba érkező mentők egyik tagja elmondta, hogy is történtek a dolgok…

MTI/EPA/Olivier Anrigo

A júliusi sétálóutcai tömeggyilkosság óta öt súlyos terrortámadást hiúsítottak meg terrorellenes alakulatok Nizzában - közölte Jean-Michel Pretre nizzai ügyész az este vetítendő dokumentumfilmben, amely a radikalizáció megakadályozásáról szól.

2020. július 5., vasárnap, Emese,Sarolta