Fidesz-KDNP: Csődközeli helyzetbe kerülhet Miskolc

A városvezetés járványkezelését is kifogásolva Miskolc csődközeli helyzetéről beszélt a borsodi megyeszékhelyen tartott sajtótájékoztatón szerdán a közgyűlési Fidesz- és KDNP-frakció szóvivője.

 

Csődközeli helyzetbe kerülhet Miskolc, a Fidesz-KDNP városi frakciója hetekkel ezelőtt figyelmeztette Veres Pál (Függetlenek SZIVE-MSZP-Momentum-Párbeszéd-Jobbik-LMP-DK-Mindenki Magyarországa-Velünk a Város) polgármestert és „a város vezetésére alkalmatlan csapatát”, hogy ha így megy tovább, akkor Miskolc nem kerülheti el a csődöt – mondta Hollósy András.

A kormánypárti politikus úgy fogalmazott: „felháborító az a sajátságos válságkezelési modell, amit a miskolci városvezetés a járvány idején folytatott és folytat most is”.

Hozzátette: nem elég, hogy „a zsúfolt és rosszul szervezett tömegközlekedés” helyzetét a mai napig nem tudták megoldani, már Miskolc több pontján nincs pénz a szemét elszállítására.

Kijelentette: a város vezetése „elkótyavetyélte” a diósgyőri vár felújítására szánt másfél milliárd forintot, és alig 7 hónap alatt 7 milliárd forint hiány keletkezett.

A csőd a város kapui előtt van – hangoztatta Hollósy András.

Forrás: MTI

Kép: IrányTV

Kapcsolódó cikkeink

Közlemény – Fidesz-KDNP: Miskolc nem kér többet Gyurcsány Ferencből, Káli Sándorból, Simon Gáborból és Tompa Sándorból!

Miskolcon emlékszünk még arra, amikor a Gyurcsány kormány rendelete után, a magatehetetlen MSZP-és városvezetés tétlenül nézte, miképpen árasztják el lakótelepeinket a “fészekrakók”.

Végleges a Fidesz-KDNP egyéni képviselőjelöltjeinek névsora

A Fidesz Országos Választmánya mai ülésén véglegesítette a 2014-es országgyűlési képviselő választáson Fidesz-KDNP támogatással induló 106 egyéni választókerületi jelöltjének névsorát.

Rekordszámú támogatás Csöbör Katalin a Fidesz-KDNP jelöltje mögött

Csöbör Katalin a Miskolc 1. sz. választókerületének országgyűlési képviselője sajtótájékoztatót tartott az ajánlásgyűjtéssel kapcsolatban.

 

Országjárásra indulnak a Fidesz-KDNP politikusai

Országjárásra indulnak hétfőtől a Fidesz-KDNP politikusai: az áprilisi országgyűlési választásig hátralévő 28 napban több mint háromszáz eseményen, választási gyűlésen, lakossági fórumon vesznek részt - közölte a Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója...

2020. július 5., vasárnap, Emese,Sarolta