Füstbe ment tervek: Az országban 35 trafikhelynek nem lett gazdája - Miskolc kitűnik a listából a nyolc ki nem osztott jogosultsággal

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium szombat reggel közzétette azoknak a helyeknek a listáját, ahol eredménytelen lett a trafikpályázat. A minisztériumi közlemény a tavaly december 15-én megjelent pályázati kiírásra hivatkozik, miszerint „Eredménytelen az adott településre/kerületre jogosultságonként meghirdetett pályázati eljárás, ha: d) amennyiben a nyertes pályázóval a szerződés bármely okból nem köthető meg és a Kiíró a soron következő pályázót nem hirdeti ki nyertesként, hanem a pályázatot eredménytelennek nyilvánítja.” Az eredménytelenségi lista szerint 35 darab jogosultságot érintett az eredménytelenné nyilvánítás összesen 26 településen vagy budapesti kerületben. Volt eredménytelenné nyilvánított pályázat például Zuglóban, Tökölön, Keszthelyen és Diósdon. Szendrőn és Érden kettő-kettő volt az ilyen pályázatok száma, Miskolc pedig kitűnik a listából a nyolc ki nem osztott jogosultsággal. A közleményből nem derül ki, hogy az egyes esetekben miért nem lehetett megkötni a szerződést a nyertes pályázóval.

Kapcsolódó cikkeink

EPA

Részletes javaslatot készített az Emberi Erőforrások Minisztériuma az érintett szakmákkal közösen az alsó végtagi amputációk számának csökkentésére a Magyar Nemzet cikke szerint.

Nyolc hónapos kislányát bántalmazta az a sajólászlófalvai asszony, aki ellen most az ügyben vádemelést javasol a rendőrség. Könnyű testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a kazincbarcikai kapitányság a 21 éves Sz.

2020. november 24., kedd, Emma