Közlemény – Fidesz-KDNP: Miskolc nem kér többet Gyurcsány Ferencből, Káli Sándorból, Simon Gáborból és Tompa Sándorból!

Miskolcon emlékszünk még arra, amikor a Gyurcsány kormány rendelete után, a magatehetetlen MSZP-és városvezetés tétlenül nézte, miképpen árasztják el lakótelepeinket a “fészekrakók”.

Miskolcon emlékszünk még arra, amikor Simon Gábor és Káli Sándor a beígért 5000 munkahely megteremtése jegyében, ünnepélyes keretek között, a legszélesebb nyilvánosság előtt rakta le az “Almazselé gyár” alapkövét.

Miskolcon emlékszünk még arra, amikor az MSZP-sek egymásnak kötögették a tízmilliós életbiztosításokat, alpolgármesterként építettek giccskastélyt a belvárosban és ingyen osztogatták a haveroknak a Barlangfürdőbe szóló bérleteket és a tapolcaiak kétszer is népszavazást szerveztek a leválásért, mert már nem bírták tovább nézni városrészük pusztulását.

Miskolcon emlékszünk még arra, hogy a szocialisták mélységes cinizmussal azt nyilatkozták városunk közgyűlésében, hogy az általuk felvett és Miskolcotvégletes adósságcsapdába taszított tízmilliárdokat “úgyis visszafizeti majd valaki”.

Miskolcon még emlékszünk arra, hogy miközben az MSZP-és városvezetés bukósisakban és Diósgyőr-sálban ünnepeltette magát óriásplakátokon városzerte, a 100 esztendős jubileum évében, a tönkrement DVTK még az NB I-ből is kiesett.

Miskolcon emlékszünk még arra, hogy a Gyurcsány és Bajnai kormányok háromszorosára emelték a gáz és kétszeresére a villamosenergia árát, elvettek egy havi nyugdíjat, egy évnyi GYES-t, eltörölték a gyerekek után járó adókedvezményt, több mint negyedmillió embert tettek munkanélkülivé, elvettek az emberektől egy havi munkabért és bevezették a vizitdíjat.

Miskolcon ma elhűlve látjuk, hogy akik ezt tették velünk, mintha mi sem történt volna, ismét bejelentkeztek az ország vezetésére.

Miskolcon nem kérünk többet a “fészekrakókból”, az emelkedő munkanélküliségből, a városi szintre emelt korrupcióból és a városvezetés címen művelt össze-vissza hazudozásból, TapolcaLillafüred és a többi városrész lerohasztásából, az unokáink jövőjét is veszélyeztető, tízmilliárdokra rúgó adósságcsapdából.

Miskolcon nem kérünk többet Gyurcsány FerencbőlKáli SándorbólSimon Gáborból ésTompa Sándorból!

- A FIDESZ-KDNP miskolci képviselőcsoportja -

Kapcsolódó cikkeink

A városvezetés járványkezelését is kifogásolva Miskolc csődközeli helyzetéről beszélt a borsodi megyeszékhelyen tartott sajtótájékoztatón szerdán a közgyűlési Fidesz- és KDNP-frakció szóvivője.

Simon-ügy - KDNP: A szocialisták még mindig nem értik, mi az erkölcs

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) szerint a szocialisták még mindig nem értik, mi az erkölcs és mi a bűncselekmény.

Fidesz: Simon adjon számot az osztrák számlán tartott pénzről!

A jelenlegi legfontosabb magyar közügynek tartja a Fidesz, hogy tisztázódjon az MSZP-ből csütörtökön kilépett Simon Gábor "külföldre bújtatott vagyonának" eredete.

Végleges a Fidesz-KDNP egyéni képviselőjelöltjeinek névsora

A Fidesz Országos Választmánya mai ülésén véglegesítette a 2014-es országgyűlési képviselő választáson Fidesz-KDNP támogatással induló 106 egyéni választókerületi jelöltjének névsorát.

2020. július 5., vasárnap, Emese,Sarolta