Látogatási tilalom!

A megszaporodott influenzaszerű megbetegedések miatt látogatási tilalmat rendelt el csütörtökön a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház több osztályán Csiba Gábor főigazgató-főorvos.

A főigazgató az MTI-vel azt közölte: a Velkey László Gyermek-egészségügyi Központban, valamint a szülészeti, nőgyógyászati osztályon lépett életbe a látogatási tilalom.
Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) szerdai összegzése szerint részleges látogatási tilalom van a Pest megyei Toldy Ferenc Kórházban, a mohácsi kórházban, a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központjában, a kazincbarcikai kórházban és a Hajdú-Bihar megyei Kenézy Gyula Kórházban is. Az említett intézményeken kívül már korábban látogatási tilalmat rendeltek el a fővárosi Szent Imre Kórházban és a Bethesda Gyermekkórházban, valamint a Fejér megyei Szent György Kórházban.

mti

Kapcsolódó cikkeink

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Erdészeti Igazgatósága azonnali hatállyal tűzgyújtási tilalmat rendelt el a megye területére.

A megszaporodott influenzaszerű megbetegedések halmozódása miatt, megelőzés célzattal 2015.

EPA

Egyelőre nincs napirenden, hogy az Egyesült Államok feloldja az Európából érkezőkkel szemben elrendelt beutazási tilalmat – jelentette ki szerdán Kayleigh McEnany, a Fehér Ház szóvivője Washingtonban.

MTI Fotó Mónus Márton

Látogatási tilalmat rendelt el az országos tiszti főorvos Magyarország valamennyi fekvőbeteg-ellátó és bentlakásos szociális szolgáltatást nyújtó intézményében az új koronavírus miatt – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ vasárnap az MTI-vel.

2021. január 16., szombat, Gusztáv