Még marad a sátor Selyemréten

Írta: Németh Csaba , - Frissítve: 13th March, 2013 - 10:21am

Téma: 

A diákok és a szülők kérésének megfelelően a Selyemréti Strandfürdő 2013. március 18-tól tervezett sátorbontását csak 2013. április 2-án kezdik meg.

A Selyemréti Strandfürdő vezetősége elnézését, egyben pedig megértését kéri azon vendégeknek, akik napközben veszik igénybe a fürdő szolgáltatásait és a sátor helyett inkább már a szabad ég alatt úsznának, de a késő délután edzésre járó gyermekeknek, fiataloknak a következő időszakban várható kora délutáni hideg időjárás nem kedvez. A szülők és az edzésekre járó fiatalok kérését meghallgatva ezért későbbi sátorbontás mellett döntött a strand vezetősége.

A sátorbontás munkálatait tehát 2013. április 2-án kezdik és 2013. április 9-én fejezik be. Ezen időszakban a sátorbontás mellett többek között a vízforgató rendszer karbantartatása, vízcsere, a szauna karbantartása, a vizesblokkok tisztasági festése, a kültéri zuhanyzók felújítása is megtörténik. A sátorbontás és karbantartási munkálatok után 2013. április 10-én nyit ki a Selyemréti Strandfürdő.

A sátorbontási és karbantartási munkálatok idején a Selyemréti Strandfürdőbe érvényes bérlettel rendelkező vendégek a miskolctapolcai Barlangfürdő szolgáltatásait vehetik igénybe bérletüknek megfelelően.

Kapcsolódó cikkeink