Megváltozik a közlekedés a sörfesztivál ideje alatt a Népkertben

2012. szeptember 6.-9. között rendezik meg a Miskolci Sörfesztivált városunkban. A programok zavartalan és biztonságos lebonyolítása érdekében forgalomlassításra kell számítani a Görgey utcán, így a Sportcsarnok előtt a forgalomirányító lámpa is éjjel- nappal üzemel.

A rendezvény helyszíne:
Miskolc, Görgey A. u. - Budai J. u. - Király u. - Jégcsarnok által határolt terület. (Népkert)

A rendezéséhez kapcsolódó forgalomkorlátozás:
- A Sportcsarnokhoz vezető közutat, a csarnok északi oldalán lévő parkolót a rendezvény ideje alatt a városi Könyvtár épületénél lezárják
- A Vigadóhoz vezető út lezárásra kerül a Király utcai csatlakozásnál
- A Görgey utca Sportcsarnok felé eső oldalán a szélső forgalmi sáv a rendezvény ideje alatt taxiállomásként üzemel 20.00-05.00-órák között

Rendezvény ideje alatti parkolás:
- A rendezvény ideje alatt az aszfaltos labdarúgó pályák parkolás céljára történő igénybevétele a Sportcsarnok intézmény által előírt feltételekkel vehető igénybe.
- A Király utca felé eső salakos terület parkolás céljára használható.

Kapcsolódó cikkeink

MTI Fotó Kovács Tamás

A koronavírus-járvány idején most nagyobb a baj, mint eddig bármikor, ezért a mostani időszak az összefogás, az összekapaszkodás ideje – mondta a köztársasági elnök felesége újságírók előtt kedden Budapesten.

Fotó: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

Kiemelten foglalkozik a világsajtó a magyar bevándorláspolitikával. A brit kommentelőket már megnyerte magának Orbán Viktor.

 

2020. november 23., hétfő, Kelemen,Klementina