Miskolc Boltként nyit újra az egykori Capri

Néhány hét múlva befejeződik a Miskolc Bolt kialakítása. Az egykori Capri Cukrászda átalakítását követően a Széchenyi utcán, a város új idegenforgalmi központjában egy helyen lesz elérhető a miskolci Tourinform Iroda, a Miskolc Pont ügyfélszolgálata, miskolci és kézműves termékeket árulnak majd itt, illetve egy kávézó is nyílik majd - írja a miskolc.hu.

Mint arról beszámoltunk, a közgyűlés az elmúlt évben döntött arról, hogy az egykori patinás cukrászda helyén, az évek óta üresen álló üzlethelyiségben nyíljon meg a Miskolc Bolt. Az átalakítás már idén kezdődött, a munkák már hetek óta tartanak – egyelőre a bolt belsejét építik át, ezt követően újul majd meg a portál.

Kapcsolódó cikkeink

AFP/Yorick Jansens

Kedd előtt nem nyit ki a brüsszeli Zaventem nemzetközi repülőtér - közölték a reptéri hatóságok szombaton.

Egy nagyváros hangulatához hozzátartoznak a kisebb-nagyobb üzletek, boltok, kávézók. Egy város mindig igyekszik eligazítani polgárait, valamint az iránta és környezete iránt érdeklődő vendégeket. Igyekszik nekik megmutatni értékeit, azt, hogy mire büszke, miért olyan szép.

Elvehetik az egykori MSZMP és KISZ  vezetőinek nyugdíjkiegészítését

Döntenek majd arról, ki tarthatja meg a járandóságát, és ki nem.

hirado.hu

Románia kisebbségvédelmi és kulturális információs központot nyit az ukrajnai Aknaszlatinán - döntötte el szerdán bukaresti kormány, amely ezzel a lépéssel az ott élő románok etnikai és nyelvi identitását akarja megvédeni a kijevi kisebbségellenes intézkedésektől....

2020. július 12., vasárnap, Izabella,Dalma