Miskolcon jövőre is lesz kocsonyafesztivál

Február 20-23 között, a farsangi időszakban rendezik meg a Miskolci Kocsonyafarsangot - írja a Városháza közleménye. A Kocsonyafarsang szervezője Miskolc Város Polgármesteri Hivatala és a város kultúrával és turisztikával foglalkozó intézményei.
A Miskolci Kocsonyafarsang fővédnökségét Dr. Fazekas Sándor Földművelésügyi és Vidékfejlesztési miniszter vállalta el, védnöke pedig Dr. Kriza Ákos polgármester.
A Kocsonyafarsang helyszíne a felújított belváros lesz, ahol négy színpadon zajló műsorok fogják szórakoztatni a farsangi közönséget.
Újdonság lesz, hogy a Kocsonyafarsang már csütörtök este egy nagyszabású koncerttel elkezdődik, és a rendezők külön gondoltak a gyermekekre, családokra is a program összeállításkor, akiket majd egy önálló gyermekszínpad produkciói fognak szórakoztatni.

Miskolc MJV Önkormányzat
Polgármesteri Hivatala

Kapcsolódó cikkeink

Dr. Kriza Ákos, Miskolc polgármestere

Miskolcon nem lesz Világsátor! - jelentette be mai sajtótájékoztatóján Dr. Kriza Ákos.

Nem lesz Miskolcon országos rallye bajnoki futam

A Miskolc Rali végleges törlésére tett javaslatot a sportág szakágvezetője.

MTI Fotó: Ujvári Sándor

Az igazságügyi minisztérium parlamenti államtitkára szerint "másként nem is nagyon képzelhető el a tiltott határátlépés, mint ennek a határzárnak a megrongálásával", tehát azt csak úgy akadályozhatják meg, ha annak megrongálását büntethetővé teszik.Elegendő...

2019. augusztus 19., hétfő, Huba