Miskolcon tartja ma kampánynyitóját a Jobbik

A Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megye székhelyén, a sportcsarnokban rendezi meg országos kampánynyitóját. Miskolcon tartja ma országos kampánynyitóját a Jobbik. A Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megye székhelyén, a sportcsarnokban rendezi meg országos kampánynyitóját, amelyen a tervek szerint a párt valamennyi országgyűlési képviselőjelöltje esküt tesz a Szent Korona hiteles másolata előtt.

Vona Gábor korábban azt mondta: a "legerősebb ellenzéki pártként" vágnak neki a kampánynak. A pártelnök azt is kijelentette, hogy egyéni jelöltjeik elsősorban személyes kampányra készülnek, amelyben a párt három fő üzenetét képviselik majd: legyen rend, megélhetés és elszámoltatás.

Kapcsolódó cikkeink

Jakab Péter a Jobbik polgármesterjelöltje Miskolcon

Vona Gábor pártelnök Jakab Péter jelenlegi önkormányzati képviselőt kérte fel a Jobbik miskolci polgármesterjelöltjének. A politikust a párt helyi alapszervezete ellenszavazat nélkül támogatta a szombaton megtartott polgármester-jelölő taggyűlésen.

A miskolci közgyűlésben a frakcióalakításhoz három képviselő szükséges, de a képviselőcsoport létszáma háromról kettőre csökkent.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház főigazgatója azt mondta, politikai támadásnak tartja azt a feljelentést, amelyet Jobbik tett az egészségügyi intézmény gazdálkodása kapcsán különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés, illetve költségvetési csalás gyanúja miatt....

Kizárták Szegedi Mártont a Jobbik miskolci, önkormányzati frakciójából

Kizárták Szegedi Mártont a Jobbik miskolci, önkormányzati frakciójából – erről közleményben tájékoztatott szerdán a párt másik két helyi képviselője.

2019. július 17., szerda, Endre,Elek