Nem lesz év végi jutalom a miskolci polgármesteri hivatalban

A városi intézmények és cégek vezetői sem kapnak karácsonyi pluszpénzt. A város fideszes polgármestere már harmadik éve nem engedélyezi év végi jutalmak kifizetését a felső vezetőknek. Nem fizetnek év végi jutalmat a miskolci polgármesteri hivatalban, miként a városi intézmények és cégek vezetőinek sem - számolt be róla a polgármesteri hivatal szóvivője, Koczák Szilvia. Utalt rá, hogy Kriza Ákos (Fidesz-KDNP) polgármester már harmadik éve nem engedélyez jutalmat a felső vezetőknek. Jutalmat a Miskolc Holding Zrt.-hez tartozó cégek vezetői sem kaptak. Az önkormányzat nyereségesen üzemelő cégeinél csupán a dolgozók vehettek át néhány tízezer forintos év végi jutalmat, a vezetőség, csakúgy, mint tavaly, ebben az esztendőben sem kapott prémiumot.

Kapcsolódó cikkeink

Jutalom a mezőkeresztesi rendőröknek

Papp Károly r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány tárgyjutalmat adott át az életet mentő járőrpárosnak.

 

 

A Norvégia, Izland és Liechtenstein által finanszírozott EEA/Norvég Alap következő pályázati kiírásai hamarosan megjelennek.

A VONALBAN műsor minden kedden 18 órakor

Ön mit tenne, ha végre TELEFONÁLHATNA az Irány Tv stúdiójába? Kérdezne? Elmondaná a véleményét? Most megteheti! VONALBAN Minden kedden 18 órától ÉLŐBEN Közélet, politika, egészség... Minden, ami Önt is érdekli. Hívjon adásidőben, és élőben kérdezhet!

MTI Fotó: Ujvári Sándor

Az igazságügyi minisztérium parlamenti államtitkára szerint "másként nem is nagyon képzelhető el a tiltott határátlépés, mint ennek a határzárnak a megrongálásával", tehát azt csak úgy akadályozhatják meg, ha annak megrongálását büntethetővé teszik.Elegendő...

2020. február 25., kedd, Géza