Nemkívánatos Miskolcon Soros György Nyitott Társadalom Alapítványa.

Új programot indít a Soros György által alapított Nyílt Társadalom Alapítvány a Dél-dunántúli és Észak-alföldi régióban, ahol több százezer dollárt fognak szétosztani civil kezdeményezések között. Erről Csontos Csaba, a Nyílt Társadalom Alapítvány nemrég kinevezett szóvivője beszélt a napokban. A projekt részeként új irodák nyílnak Pécsen és Debrecenben is, ahol már két helyi szervezet be is kapcsolódott a Soros-programba.

 

Soros György látva, érezve azt az ellenállást, amelyet a magyar társadalom tanúsít bevándorlás-politikája, és terve ellen, offenzívába kezd.

Alapítványának vidéki terjeszkedése nem más, mint nyílt beszállás a magyarországi választási kampányba, csak éppen nem nyílt sisakban politikusként, politikai párttá szerveződve, hanem dollár százezrekkel a zsebében, alattomos módon, civilek, álcivilek mögé bújva.

Szeretném hangsúlyozni Miskolc város vezetése és én személy szerint is nagyra értékelem a civil társadalom önszerveződését és önkéntesen végzett társadalmi munkáját. Ezt minden évben költségvetési forrásainkkal támogatjuk is a miskolciak javára.

 

Ám a Soros féle szerveződések se nem önszerveződőek, se nem önkéntesek. Esetükben inkább felülről szervezett zsoldosokról van szó, akik civil szervezeti formában dollár-százezrekből akarják immár nem csak népszerűsíteni a nyitott társadalom ideológiáját, hanem most már egyenesen ennek bevezetését akarják kierőszakolni a politikai döntéshozóktól Brüsszelben.

A Soros hálózat hazai terjeszkedését mindezek alapján károsnak, és a magyar állampolgárok akarata elleninek kell minősítenünk.

Miskolcon 2010-óta a városvezetés a nyugalom és a biztonságra megteremtésére illetve egy élhető város újjáépítésére szövetkeztünk a miskolciakkal.

Ezúton szeretném jelezni, hogy nem engedem meg azt, hogy bárki ezt a nyugalmat megzavarja, és városunkba telepedjen azért, hogy olyan bevándorlás-politikát terjesszen a miskolciak körében, amelyre a miskolciak már többször nemet mondtak. Tartsuk tiszteletben ezt a véleményt, és aki nem ezt teszi, az nem más, mint provokátor, aki megbontja városunk nehezen elért nyugalmát.

Minderről levélben fogom értesíteni a Nyílt Társadalom Alapítványt, és arra fogom kérni őket, hogy tartsák tiszteletben a miskolciak álláspontját a Soros-tervvel kapcsolatban, és provokatív jelenlétükkel ne ássák alá a város nyugalmát.

 

Kapcsolódó cikkeink

Kanada nyitott marad a legális bevándorlók előtt, de továbbra is visszaküldi az elutasított menedékkérőket.

AP

Észak-Korea képviselője a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnál (NOB) kedden kilátásba helyezte, hogy a 2021-es téli Ázsiai Játékokat közösen rendezné meg Dél-Koreával - közölte a Yonhap dél-koreai hírügynökség.

Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkára (b) és Kurt McMaken, az Eaton Európa, Közel-Kelet és Afrika (EMEA) régióért felelős elnöke. MTI Fotó: Illyés Tibor

Az amerikai, energiagazdálkodásra specializálódott cég jelenleg Budapesten és Győrben már 350 munkavállalót foglalkoztat, az új központtal 2016 végéig mintegy 500-ra nő magyarországi alkalmazottai száma.Budapesten nyitott üzleti szolgáltató központot az...

2020. január 23., csütörtök, Zelma,Rajmund