Önkéntes véradókat vár a Magyar Vöröskereszt a Miskolci Kocsonya Farsang idején

Önkéntes véradókat vár a Magyar Vöröskereszt a Miskolci Kocsonya Farsang idején a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Észak-Magyarországi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatósága épületébe Miskolc, Széchenyi u. 10.

A véradás előtt kérik, hogy mindenki egyen és fogyasszon bőségesen folyadékot – természetesen ne alkoholtartalmút.

Minden véradó egy szűrővizsgálaton is átesik, hiszen az Országos Vérellátó Szolgálat munkatársai Hepatitis B,C, Szifilis és HIV szűrést is végeznek a levett mintákból.
A véradáshoz arcképes igazolvány, lakcímkártya és TAJ kártya feltétlen szükséges!

A véradók fél liter ásványvizet, nápolyit, egy 500 forintos étkezési utalványt, valamint egy sorsjegyet kapnak ajándékba, amivel negyedévente értékes nyereményeket lehet nyerni.

A véradókat 2014. február 22.-én szombaton 12 és 17 óra között, 23.-án pedig 12 és 15 óra között várják a NAV sétálóutcai épületébe. Ugyanitt az érdeklődők megtekinthetik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vándorkiállítását, a tavalyi évben a dolgozók körében kiírt fotópályázat nyertes alkotásaiból.

Kapcsolódó cikkeink

Fotó: mvkzrt.hu

Összefoglaltuk a Miskolci Farsang idején érvényes villamosközlekedést.

 

 

Több mint félezer, többségében jelmezes résztvevője lesz a miskolci Kocsonyafesztivált megnyitó látványos felvonulásnak pénteken kora délután.

Kocsonyafesztivál - Kóstoljon bele a legendába

Budapesten, a Városligeti Műjégpályán népszerűsíti programját az immár tizenharmadik alkalommal megrendezendő Miskolci Kocsonyafesztivál szombaton.

Előzetesben a miskolci szatír

A közelmúltban több miskolci nőt szeméremsértően molesztált egy férfi.
A miskolci nyomozók elfogták és bűnügyi őrizetbe vették a gyanúsítottat és kezdeményezték előzetes letartóztatásának elrendelését.

2020. május 29., péntek, Magdolna