Önkormányzat 2014 – Fidesz-KDNP: Pásztor Albert tényfeltáró vallomást tett

Pásztor Albert tegnap őszinte, tényfeltáró vallomást tett, miszerint az ő élete nyitott könyv, és neki nincsenek titkai. Ennek örülünk, és reméljük, hogy ez így is marad.

 

De annak nem örülünk, hogy ugyanazzal a lendülettel politikai ellenfeleit bizonyítékok nélkül, igazi szocialista stílusban, bérencek felfogadásával vádolja, és megpróbálja azt sugallni róluk, hogy akár még zsarolásra is képesek lehetnek.

 

És mivel mi Pásztor Albertnek és szocialista barátainak valóban politikai ellenfelei vagyunk, ezt a sunyi és ízléstelen vádaskodást visszautasítjuk.

 

És azt üzenjük Pásztor Albertnek, hogy ha már nagyon vádaskodni akar, előbb érdeklődjön az Együtt-PM pártszövetségnél, akik elléptek mellőle, akik nem kértek belőle, akik ellene vannak, és kérdezze meg tőlük, hogy igazából miért is tettek így. Kérdezze csak meg Bajnai Gordont és Karácsony Gergőt, hogy vajon ők tudnak-e mégiscsak olyan titkokról, amelyek miatt számukra Pásztor Albert egyszer s mindenkorra vállalhatatlan ember lett.

 

2014. szeptember 3.     Dr. Kiss János, a Fidesz-KDNP miskolci frakcióvezetője

Kapcsolódó cikkeink

Végleges a Fidesz-KDNP egyéni képviselőjelöltjeinek névsora

A Fidesz Országos Választmánya mai ülésén véglegesítette a 2014-es országgyűlési képviselő választáson Fidesz-KDNP támogatással induló 106 egyéni választókerületi jelöltjének névsorát.

Országjárásra indulnak a Fidesz-KDNP politikusai

Országjárásra indulnak hétfőtől a Fidesz-KDNP politikusai: az áprilisi országgyűlési választásig hátralévő 28 napban több mint háromszáz eseményen, választási gyűlésen, lakossági fórumon vesznek részt - közölte a Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója...

hirado.hu, Nézőpont Intézet

Nyolc hónappal a következő választás előtt változatlanul vezetnek a kormánypártok, a Fidesz-KDNP a listás szavazatok 43 százalékával biztos abszolút többséget szerezne - derül ki a Nézőpont Intézet Magyar Idők számára készült kutatásából, amelyet az intézet szombaton...

MTI-fotó Czeglédi Zsolt

Valamennyi egyéni választókerületben megszületett a nem jogerős végeredmény. A Fidesz-KDNP kétharmados többséggel rendelkezik majd az új Országgyűlésben.

2019. augusztus 19., hétfő, Huba