Pál Dénes az Irány Tv vendége lesz

Pál Dénes az Irány Tv péntek reggeli műsorának vendége lesz, Vályi Zsolt faggatja őt a kamerák előtt. Pál Dénes az országos tehetségkutató-verseny megnyerését követően először látogatott haza szülővárosába. A győztest Miskolc polgármestere fogadta.
– Szerettem volna személyesen megköszönni Dénesnek, hogy ilyen sikerrel képviselte városunkat az országos tehetségkutató-versenyen, ezért kértem, látogasson meg. Egy szerény, de karakteres fiatalembert ismertem meg benne, akinek sok sikert kívánok a továbbiakban – emelte ki Kriza Ákos, majd hozzátette, a miskolci rendezvényeken reméli, fellép majd Pál Dénes - számol be a minap.hu portál.

Kapcsolódó cikkeink

MTI Fotó: Ujvári Sándor

Az igazságügyi minisztérium parlamenti államtitkára szerint "másként nem is nagyon képzelhető el a tiltott határátlépés, mint ennek a határzárnak a megrongálásával", tehát azt csak úgy akadályozhatják meg, ha annak megrongálását büntethetővé teszik.Elegendő...

MTI/EPA/Pete Summers

A brit miniszterelnök szerint csak a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről szóló jelenlegi megállapodástervezettel képzelhető el az Egyesült Királyság zökkenőmentes kilépése az Európai Unióból.

Forgalomkorlátozás lesz szerdán Miskolc több pontján. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatta az Irány Televízió szerkesztőségét, hogy
15.00 – 16.00 óra között időszakosan lezárják az Ifjúság utat a Fényi Gyula tér irányába.

2020. május 26., kedd, Fülöp,Evelin