Sajtóközlemény:Dr. Pásztor Albert támogatja, hogy legyen Miskolcon polgármester-jelölti vita.

Dr. Pásztor Albert támogatja, hogy legyen Miskolcon polgármester-jelölti vita. De a kampányfinisben, s vegyen részt rajta minden jelölt.

 

Támogatja a miskolci polgármester-jelölti vita ötletét, ám azt még korainak tartja dr. Pásztor Albert, a város korábbi rendőrkapitánya, az MSZP, a DK, az Együtt helyi szervezete és a Miskolc Lokálpatrióták Egyesülete által is támogatott független polgármesterjelölt. Erről nyílt levélben tájékoztatta a vita kezdeményezőjét, Jakab Pétert, a Jobbik miskolci polgármesterjelöltjét.

Jakab szerdán délelőtt sajtótájékoztatón jelentette be, hogy vitára hívja dr. Kriza Ákost, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjét, Miskolc jelenlegi polgármesterét, illetve dr. Pásztor Albertet, a baloldal és civilek által is támogatott polgármesterjelöltet.

 

Íme, dr. Pásztor Albert nyílt levele:

"Tisztelt Jakab Péter!

Meggyőződésem, hogy Ön is, akárcsak én, szereti ezt a várost és ismeri az itt élők problémáit. Mint demokrata, örömtelinek tartom, ha a városunk vezetésére készülő jelöltek programjuk és elképzeléseik megvitatására, ütköztetésére törekszenek. Magam is a párbeszéd híve vagyok. Ugyanakkor azt is meg kell jegyeznem, hogy csak olyan vitát tartok elképzelhetőnek, ahol minden miskolci polgármesterjelölt részt vesz, a témákat pedig nem szűkítjük le egyetlen problémára. Ez a város végveszélyben van.

Mint tudja, az én célom egy olyan program ismertetése, melyet előzőleg a lehető legszélesebb körben egyeztettem az érintettekkel, azaz a miskolciakkal.

Erről a programról, melynek a gazdasági, kulturális, fejlesztési, oktatási, egészségügyi kérdéseken túl természetesen része a miskolci cigányság problémáinak megoldása is, szívesen veszek részt bármilyen vitán, ahol minden jelölt jelen van. Ezt azonban csak a választás előtti néhány nap valamelyikén van értelme megtenni. Akkor azonban magam fogom kezdeményezni és kérni Önt is a részvételre. Egy ilyen vitaműsor egyeztetése ügyében bármikor állok szíves rendelkezésére az azt szervező médiumnak, amely véleményem szerint nem lehet más, mint a miskolciak saját televíziója, a MITV."

 

Kapcsolódó cikkeink

KKM

Az új osztrák migránsellenes politika nyomán csak úgy kerülhető el, hogy Magyarország legyen a migránsok végállomása és gyűjtőtábora, ha a választás után sem engedünk be egyetlenegy migránst sem az ország területére – fogalmazott a külgazdasági és külügyminiszter...

Helmut Kohl volt német kancellár, akkor még az ellenzék vezetője, 1977-ben felajánlotta, hogy a Vörös Hadsereg Frakció (RAF) túsza legyen, ha ezért cserébe a terroristaszervezet elengedi Hanns-Martin Schleyert, a munkaadók szövetségének elrabolt elnökét, akinek holttestét...

Az olcsó energia a háztartásoknak biztonságot, a vállalkozásoknak versenyelőnyt jelent - hangoztatta a fideszes politikus a köztévében.

EPA/Quiqe Garcia

Carles Puigdemont katalán elnök kedden kijelentette, hogy felhatalmazást kapott a függetlenség kinyilvánítására, de azt javasolta, várjanak "néhány hetet" a párbeszéd érdekében.

2019. május 23., csütörtök, Dezső