Sajtóközlemény:Kriza Ákos nem vesz részt a polgármester jelöltek vitájában.

Jakab Péter, a Jobbik önkormányzati képviselője mai sajtótájékoztatóján nyilvános televíziós vitára hívta mások mellett Dr. Kriza Ákos Miskolc MJV polgármesterét.Ezzel kapcsolatban tájékoztatásul közöljük, hogy Dr. Kriza Ákos polgármester nem vesz részt különböző funkcióra jelölt és önjelölt politikusok kampányában sem most, sem pedig később.A nyomortelepek fölszámolása egyébként sem kampánykérdés, és nem is vita tárgya, hanem közgyűlési határozat felhatalmazása alapján feladat, amit a Fidesz-KDNP-és városvezetés, ahogy bejelentette korábban, végre is hajt.

dr. Liebmann Katalinkommunikációs csoportvezető, sajtófőnökMiskolc M.J.V Polgármesteri HivatalPolgármesteri Kabinet 

Kapcsolódó cikkeink

MTI Fotó Sóki Tamás

Jakubinyi György gyulafehérvári érsek meghívására Áder János államfő részt vesz a június 1-jei pápai szentmisén Csíksomlyón – tájékoztatta a Köztársasági Elnöki Hivatal az MTI-t pénteken.

Orbán: vész- és óvintézkedés a zárolás

A magyar kormányfő pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című reggeli műsorában beszélt az Ukrajna felett feltehetően lelőtt maláj gépről, Ukrajna helyzetéről, az Európai Unió kapcsán a bevándorlás és munkaerőpiac összefüggéséről és a magyar felsőoktatásról is....

MTI Fotó Bruzák Noémi

Nem vesz részt a Macedónia nevének megváltoztatására rendezett népszavazáson szeptember 30-án Gjorge Ivanov államfő.

2019. július 20., szombat, Illés