Tisza Tibor távozik

Hétfőn megegyezés született a DVTK középpályása, Tisza Tibor ügyében: a klub és a játékos közös megegyezéssel azonnali hatállyal szerződést bontott - írja a klub.

Tisza Tibor 2004 nyarán fiatalon érkezett először Diósgyőrbe, majd többéves újpesti és belgiumi kitérő után 2011 szeptemberében már rutinos labdarúgóként írt alá újra a DVTK-hoz.

Az első szezonban nyolc, a másodikban hat gól fűződik a nevéhez, az idei bajnokságban azonban nem ment a támadónak a góllövés. Fokozatosan kiszorult a csapatból is, ezért a DVTK és Tisza Tibor közös megegyezéssel azonnali hatállyal felbontotta a két fél között nyáron lejáró szerződést.

További pályafutásához sok sikert kívánunk!

Kapcsolódó cikkeink

Illusztráció

A Tisza-tó régióban végre megszületett egy olyan médium, amely átfogó kommunikációt biztosít a térség lakóinak, vállalkozásainak és önkormányzatainak – jelentette ki Fazekas Sándor Tiszafüreden.

Ciánmentes övezetté nyilvánítaná a Tisza vízgyűjtőjét Catalin Chereches, Nagybánya polgármestere, aki ennek érdekében kezdeményezte a Kárpátok-Tisza-fórum összehívását jövő év tavaszára a máramarosi megyeszékhelyre.

Átadták a Tisza megerősített beregi töltésszakaszát csütörtökön; a Vásárosnamény és Lónya között megemelt és szélesített, 28 kilométer hosszú gátrészt Tállai András, a Belügyminisztérium és Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára avatta fel.

2021. március 3., szerda, Kornélia