Új vezetőedző a DVTK-nál

Írta: itv , - Frissítve: 2nd March, 2017 - 1:13pm

Téma: 

 A labdarúgó-NB I-ben szereplő DVTK a hivatalos honlapján közölte, hogy a klub vezetősége felmentette a vezetőedzői feladatok ellátása alól Horváth Ferencet, helyét ideiglenesen Vitelki Zoltán veszi át.

 

Szerdán Horváth irányításával a diósgyőriek bejutottak a Magyar Kupa negyeddöntőjébe, miután a Cegléd elleni idegenbeli 1-0-s siker után odahaza 2-0-ra nyertek a nyolcaddöntőben - ám ez sem mentette meg a bajnokságban bukdácsoló gárda trénerét.

 A nyolc között vagyunk, és ez a siker erőt adhat a Debrecen elleni bajnokira is. A mérkőzés az első félidőben eldőlt, a másodikban nagyon nem történt a pályán semmi. Azt kértem a játékosoktól, hogy gyakoroljunk, járassuk a labdát, de a labdarúgók fejében benne volt, hogy szombaton komoly meccs vár ránk – nyilatkozta a lefújás után a 43 éves szakember.

Azonban hiába bizakodott, úgy tűnik nem számolnak vele a csapatnál.

Helyét ideiglenesen Vitelki Zoltán veszi át, azonban már az új vezetőedzővel is megszületett a megállapodás, akit hamarosan sajtótájékoztatón mutatnak be. Debütálására március 11-i Videoton elleni meccs után kerül sor.

 

 

Kapcsolódó cikkeink