Új vezetőedző a DVTK-nál

 A labdarúgó-NB I-ben szereplő DVTK a hivatalos honlapján közölte, hogy a klub vezetősége felmentette a vezetőedzői feladatok ellátása alól Horváth Ferencet, helyét ideiglenesen Vitelki Zoltán veszi át.

 

Szerdán Horváth irányításával a diósgyőriek bejutottak a Magyar Kupa negyeddöntőjébe, miután a Cegléd elleni idegenbeli 1-0-s siker után odahaza 2-0-ra nyertek a nyolcaddöntőben - ám ez sem mentette meg a bajnokságban bukdácsoló gárda trénerét.

 A nyolc között vagyunk, és ez a siker erőt adhat a Debrecen elleni bajnokira is. A mérkőzés az első félidőben eldőlt, a másodikban nagyon nem történt a pályán semmi. Azt kértem a játékosoktól, hogy gyakoroljunk, járassuk a labdát, de a labdarúgók fejében benne volt, hogy szombaton komoly meccs vár ránk – nyilatkozta a lefújás után a 43 éves szakember.

Azonban hiába bizakodott, úgy tűnik nem számolnak vele a csapatnál.

Helyét ideiglenesen Vitelki Zoltán veszi át, azonban már az új vezetőedzővel is megszületett a megállapodás, akit hamarosan sajtótájékoztatón mutatnak be. Debütálására március 11-i Videoton elleni meccs után kerül sor.

 

 

Kapcsolódó cikkeink

Két évtized után tér vissza a DKSK a DVTK-hoz, melynek női kosárlabda szakosztályaként jött létre az 1940-es években.

A DVTK játékosai november 2-án a Katolikus Karitász logójával ellátott mezben játszottak. Klubunk és a segélyszervezet közös akcióval segít, hogy a rászoruló gyermekeknek is igazi ünnep legyen a karácsony.

A DVTK-Vénusz csapata nyerte az MLSZ U15 leány futsal bajnokságot miután a döntőben legyőzte a Tolna csapatát. DVTK-VÉNUSZ-TOLNA 5:3

DVTK villamos Miskolcnak

Miskolc város polgármestereként úgy vélem, hogy azokat akik a diósgyőri legendás sportsikereket elérték, ma sem feledhetjük el.

2020. január 22., szerda, Vince,Artúr