Vágányzár szeptember 3-án, hétfőn hajnalban

Miskolc – Közmű munkálatok miatt 2012. szeptember 3-án 0:30 és 4:00 között vágányzár lesz a villamospálya teljes szakaszán, ezért a fenti időszakban a Tiszai pályaudvar és Felső-Majláth között villamospótló autóbuszok közlekednek.

Az éjszakai villamospótló járatok a meghirdetett villamos menetrend szerint közlekednek és a villamospótló megállókban állnak meg. A járatok a belvárosban a Széchenyi utcán közlekednek. Felső-Majláthon, a végállomáson a villamosok felszállóhelyén lehet le-, és felszállni a villamospótló autóbuszokra. (archív fotó)

Kapcsolódó cikkeink

Hajnalonként még nagyon hideg lesz jövő hét közepéig,

mínusz 20 - mínusz 12 fok várható.

A nappali hőmérséklet viszont ennél sokkal jobban hangzik:

Kedd hajnalban érkezik a hidegfront

Kedden hajnalban megérkezik a hidegfront, amelynek hatására helyenként viharos erejű széllökések várhatók, s az ország nagy részén megszűnik a hőség. A csúcshőmérséklet 27 és 32 Celsius-fok körül várható.

MTI Fotó Kovács Tamás

Horvátországban szeptember 11-én tartják az előre hozott parlamenti választást - jelentette be közleményben szombaton Kolinda Grabar-Kitarovic horvát elnök.

http://www.miabonyunk.hu/

A foglalkoztatottak száma tavaly szeptember-novemberben 4 millió 155 ezer volt, a munkában állók száma 188 ezerrel nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette kedden a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2021. január 22., péntek, Vince,Artúr