Van már kapitánya a diósgyőri várnak!

Kismartoni Péter lett a Diósgyőri vár és Lovagi Tornák tere vezetője 2018 januárjától. A Diósgyőri vár vezetői álláshelyére kiírt felhívásra csaknem 60 szakember jelentkezett az ország minden részéről.

Kismartoni Péter 57 éves, végzettsége történész, a József Attila Tudományegyetemen diplomázott történelem – olasz szakon. A multinacionális környezetben eltöltött több mint 27 év alatt fő feladata a kommunikáció, rendezvényszervezés, marketingkommunikáció, brandépítés és annak menedzselése volt. Több mint 15 éve foglalkozik haditornával, életmód-rekonstrukcióval, a középkorral.

 

http://kirandulastippek.hu/images/news/article/zoom/p232-2.jpg

Munkatapasztalatát, nemzetközi kapcsolatrendszerét felhasználva azt szeretné elérni, hogy a Diósgyőri vár bekerüljön az európai turisztikai körforgásba, és egyre több külföldi résztvevő látogasson ide fellépőként, vigye hírét a várnak és a Lovagi Tornák Terének; a változatos, gazdag programok pedig egyre több látogatót vonzzanak be a városba és a környékre. Célja, hogy a Diósgyőri vár igazi turistalátványosság és programközpont legyen, ami hozzájárul a Miskolc látogatottságának növeléséhez.

Kapcsolódó cikkeink

MTI Fotó Mohai Balázs

A postázást azok kérhetik, akiknek nincsen ügyfélkapu regisztrációjuk, és tavaly nem voltak egyéni vállalkozók – hívta fel a figyelmet szerdán a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Bükkszentkereszt -  X. Lovasszán Verseny

Bánkúton ezen a hétvégén is várják a téli sportok szerelmeseit. A bükki síparadicsomban 55 - 60 cm friss hó várja a síelőket, Csütörtök újabb 20 cm friss hó hullott.

Tetten ért fémtolvajok

A Készenléti Rendőrség járőrei két személyt fogtak el, akik egy miskolci telephelyről akartak vaslemezeket eltulajdonítani.

Ferenc pápa: Mindannyian úton vagyunk

Karácsony ünnepének fényéről és az emberi történelemben gyakori sötétségről beszélt első karácsonyi homíliájában Ferenc pápa a Szent Péter-bazilikában.

2019. június 21., péntek, Alajos,Leila