Villamossal ütközött egy kisteherautó Miskolcon

Villamos és kisteherautó ütközött Miskolc belvárosában péntek reggel, a villamos kisiklott, az autó utasa megsérült – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

MTI Fotó Vajda János

Szabó Csilla tájékoztatása szerint a baleset a Corvin és a Széchenyi utcák kereszteződésében történt.

Forrás: MTI

Kép: MTI Fotó Vajda János

Kapcsolódó cikkeink

Október 30-án 11 órától a Vakok és Gyengénlátók B.-A.-Z. Megyei Egyesületének tagjai ismerkedtek az új Skoda villamossal az MVK Zrt. telephelyén.

Miskolcon szmogriadó van

A tájékoztatási fokozatot már elrendelték a szálló por miatt, és a helyzet további romlása várható. Miskolc vezetése arra kéri a városban lakókat, hogy lehetőség szerint ne személygépkocsival, hanem inkább autóbusszal, villamossal közlekedjenek.

MTI Fotó: Vajda János

Romlik a levegő minősége Miskolcon, ezért a város polgármestere elrendelte a füstköd-riadó tájékoztatási fokozatát - közölte a polgármesteri hivatal szombaton az MTI-vel.Közlésük szerint az automatikus mérőállomásokon a szálló por (PM10) koncentrációja...

boon.hu

Tovább romlott Miskolcon a levegő minősége, ezért vasárnap reggel Kriza Ákos polgármester elrendelte a szmogriadó riasztási fokozatát - közölte a polgármesteri hivatal szóvivője.

2020. november 23., hétfő, Kelemen,Klementina