A XV. Borsodi Sörfesztivál törölve

A XV. Borsodi Sörfesztivál szervezői közleményükben arról tájékoztatták szerkesztőségünket, hogy idén elmarad a Borsodi Sörfesztivál. A szervezők elnézést kérnek a fesztiválozóktól, és a zenekaroktól egyaránt. A szervezők közlése szerint a döntés oka, hogy nem sikerült bérbe venni a fesztivál területének szánt parkolót, és önkormányzati területet.

Mint írják: "Kárpótlás -képpen azok a zenekarok, akik a fesztiválon felléptek volna a Corner Stage Kávézó és M.É.Z. Egyesület koncerttermében fellépési lehetőséget kapnak... Természetesen mint, ahogy eddig is a belépés ingyenes lesz a koncertekre!"

A városháza visszautasítja a vádakat.

Kapcsolódó cikkeink

A Borsodi lett a Diósgyőr főszponzora

Hétfőn rendezte a DVTK hagyományos szurkolói ankétját, melynek első félidejében ünnepélyesen lehullt a lepel a Diósgyőri VTK új támogatójának kilétéről. A Borsodi Sörgyár hosszú távon kötelezte el magát a DVTK mellett és főszponzorként segíti a csapatot.

Borsodi és az NB1-be frissen felkerült Mezőkövesd-Zsóry FC szponzori megállapodást kötött, amelyet szombaton este, a Győr elleni futballmérkőzést megelőzően jelentett be a sörgyár és a klub vezetősége.

Idén először rendezték meg a Nemzeti Vágta előfutamát, a Borsodi Vágtát Hernádnémetiben. A szombati előfutamok mellett volt kamasz és női huszár vágta, valamint öreg rókák futama is.

Immáron második alkalommal adott otthont szombaton Hernádnémeti a Borsodi Vágtának.  A nívós lóversenyt dr. Mengyi Roland, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke, országgyűlési képviselő nyitotta meg.

2021. március 1., hétfő, Albin