2022 October 07 Friday

HÍREK

feature-top
HÍREK

Rekordgyorsasággal gyűjtötte össze a Fidesz az ajánlóíveket Miskolcon

Forrás: Közlemény (Hollósy András) Kép: Hollósy András

A nyári hőség ellenére kevesebb, mint 2 óra elegendő volt ahhoz, hogy hivatalosan is ringbe szálljon a Fidesz és a KDNP önkormányzati képviselőjelöltje a szeptember 25-én esedékes miskolci időközi választásokon.

Mindezt Barta Gábor, a kormánypártok jelöltje jelentett be közösségi oldalán.

„Rekordidő alatt sikerült összeszednem az induláshoz szükséges ajánlásokat, ezekben a pillanatokban adtam le az ajánlóíveket! Ezúton is köszönöm mindenkinek a támogatást és a biztatást! Megválasztásom esetén igyekszem valódi, a körzetben élők számára is érzékelhető változásokat, fejlesztéseket hozni a választókerületbe, mint tettem azt 2014 és 2019 között.”

Az akció sikere azért is értékes, mert ezt az önkormányzati körzetet a Gyurcsány-féle DK helyi embere nyerte korábban- ezt már Hollósy András, a Fidesz-KDNP miskolci frakciószóvivője nyilatkozta.  Az elmúlt 3 év alatt pedig látják és érzik a miskolciak, hogy a baloldali városvezetés alatt tönkreverték a tömegközlekedést, romlik a közbiztonság, leépült a kultúra, megszűntek a fesztiválok és építő munka helyett Dubajban költik el a miskolciak pénzét. A mai aláírásgyűjtés gyorsasága is mutatja, hogy Miskolcon nem kérnek még egyszer a baloldal ámokfutásából- tette hozzá Hollósy András.

Miskolcon azért lesz időközi önkormányzati választás, mert a terület korábbi képviselője, Hegedűs Andrea a Demokratikus Koalíció színeiben szerzett listás parlamenti mandátumot, így le kellett mondania városi képviselői státuszáról.

Vlagyimir Putyin orosz elnök Ukrajna négy régióját orosznak nyilvánította.